Информирајте се за младински можности!

Телефон

+389 (0) 48 429 390

Е-маил

infosega@infosega.org.mk

Работно време

Понеделник - Петок           09.00 до 16.30

ИНФО СЕГА новости

Повик за учесници

Повик за учесници

Ако имаш помеѓу 18 и 30 години, доаѓаш од голем град или мало село, без разлика дали студираш, работиш или само сакаш да размислуваш за светот околу тебе, сподели ја твојата приказна со нас!

Кажи ни што сакаш - зборувај за себе, за твоите пријатели, за пошироката заедница или за организација; кажи ни што мислиш за ковид-19!

ИНФО ДЕН во Штип !

ИНФО ДЕН во Штип !

Одржан ИНФО ДЕН во Штип.

Градиме капацитети на асистентите од Инфо Клуб - Штип

Градиме капацитети на асистентите од Инфо Клуб - Штип

Во моментот се одржува обука во просториите на Коалиција СЕГА во Прилеп, која се однесува на младинското информирање и користење на онлајн алатки.

Обука на асистентите на Инфо Клуб Штип

Обука на асистентите на Инфо Клуб Штип

Коалиција на младински организации СЕГА спроведе три дневна обука за асистентите на Инфо Клуб Штип во период од 19.08.2020 до 21.08.2020 година.

Градиме капацитети на асистентите од Инфо Клубот – Штип

Градиме капацитети на асистентите од Инфо Клубот – Штип

Во моментот се одржува обука во просториите на Коалиција за младински организации СЕГА во Прилеп, која е предвидена за младинското информирање и користење на онлајн алатки.

Телефон

+389 (0) 48 429 390

Е-маил

infosega@infosega.org.mk

Адреса

Цар Самоил бр. 18
7500 Прилеп

Publish modules to the "offcanvs" position.