Информирајте се за младински можности!

Телефон

+389 (0) 48 429 390

Е-маил

infosega@infosega.org.mk

Работно време

Понеделник - Петок           09.00 до 16.30

Вработување

Аудитива вработува!

Аудитива вработува!

Аудитива  Д.О.О. е основана на 01.11.2010 година во Скопје. Со постојано вложување и ширење на продажната мрежа, претпријатието сега има 7 претставништва низ Македонија. 

Телефон

+389 (0) 48 429 390

Е-маил

infosega@infosega.org.mk

Адреса

Цар Самоил бр. 18
7500 Прилеп

Publish modules to the "offcanvs" position.