Информирајте се за младински можности!

Телефон

+389 (0) 48 429 390

Е-маил

infosega@infosega.org.mk

Работно време

Понеделник - Петок           09.00 до 16.30

Активни мерки на АВРСМ

ЈАВЕН ПОВИК до сите заинтересирани работодавачи за вклучување во мерката Практикантство

ЈАВЕН ПОВИК до сите заинтересирани работодавачи за вклучување во мерката Практикантство

Одлична можност за практиканти во вашата компанија!

ЈАВЕН ПОВИК до сите заинтересирани работодавачи од микро,мали и средни претпријатија

ЈАВЕН ПОВИК до сите заинтересирани работодавачи од микро,мали и средни претпријатија

„Дигитално писмените“ вработени се вистинско богатство за секоја компанија. Ако на вашиот бизнис му се потребни нови вработени или соработници во дигиталната сфера, a сте спремни да инвестирате во онлајн обуки за дигитални вештини со помош на финансиска поддршка – тогаш овој оглас е токму за вас.

СУБВЕНЦИИ - СУБВЕНЦИОНИРАНО ВРАБОТУВАЊЕ

СУБВЕНЦИИ - СУБВЕНЦИОНИРАНО ВРАБОТУВАЊЕ

 

ЈАВЕН ОГЛАС ЗА АКТИВНА МЕРКА: (ОП 2020 МЕРКА 2.1 ИПА) СУБВЕНЦИОНИРАЊЕ НА ПЛАТИ

НАМЕНА НА ЈАВНИОТ ОГЛАС: ЈАВЕН ОГЛАС НАМЕНЕТ ЗА ПРАВНИ И ФИЗИЧКИ ЛИЦА

ВАЖИ ОД 12.06.2020 ДО 31.12.2020

ОБУКИ - ОБУКА ЗА ПОЗНАТ РАБОТОДАВАЧ

ОБУКИ - ОБУКА ЗА ПОЗНАТ РАБОТОДАВАЧ

ЈАВЕН ОГЛАС ЗА АКТИВНА МЕРКА: (ОП 2020 МЕРКА 3.1 ИПА) ОБУКА НА РАБОТНО МЕСТО ЗА ПОЗНАТ РАБОТОДАВАЧ

НАМЕНА НА ЈАВНИОТ ОГЛАС: ЈАВЕН ОГЛАС НАМЕНЕТ ЗА ПРАВНИ И ФИЗИЧКИ ЛИЦА

ВАЖИ ОД 18.06.2020 ДО 31.12.2020

СУБВЕНЦИИ - СУБВЕНЦИОНИРАНО ВРАБОТУВАЊЕ

СУБВЕНЦИИ - СУБВЕНЦИОНИРАНО ВРАБОТУВАЊЕ

ЈАВЕН ОГЛАС ЗА АКТИВНА МЕРКА: ВТОР ОГЛАС

НАМЕНА НА ЈАВНИОТ ОГЛАС: ЈАВЕН ОГЛАС НАМЕНЕТ ЗА ПРАВНИ И ФИЗИЧКИ ЛИЦА

ВАЖИ ОД 10.09.2020 ДО 31.12.2020

Телефон

+389 (0) 48 429 390

Е-маил

infosega@infosega.org.mk

Адреса

Цар Самоил бр. 18
7500 Прилеп

Publish modules to the "offcanvs" position.